Az áruház kezelése

Értékesítési, vásárlási feltételek:

Online web áruházunkban a regisztrációt követően minden látogatónknak, legyen az természetes vagy jogi személy vársárlási jogot biztosítunk. Bizonyos termékeinknél korlátozásokat kellett alkalmaznunk, ezek az engedélyhez kötött és vagy csak személyes átvétellel vásárolható-árusítható eszközök, ezeknél a termékeknél figyelmeztető feliratot találnak vendégeink. (PL: Csak személyes átvétel, engedéllyel vásárolható termék.)
Online web áruházunkból megrendelt termékeinket, azok értékesítést –vásárlást igazoló dokumentumokat, használati utasítást, számlát, garancia levelet, futárszolgálattal juttatjuk el kedves megrendelőink számára.
Vásárlóink figyelmét felhívjuk, hogy az web áruházban található képillusztrációk eltérhetnek a kézbesített termékektől!

Készletről hiányzó termékek:

Amennyiben a megrendelés pillanata után változna egy termék raktári készlete – például áruházi értékesítés történik a web shopos megrendeléssel közel egy időben - értesítjük az online megrendelőt a termékkel kapcsolatos változásról, esetleges kézhezvételi időintervallum növekedésről a megrendelési és kiszállítás között, ilyen esetekben a megrendelő elállhat a megrendeléstől.

Fizetési feltételeink:

Web áruházunkban az alábbi fizetési módokat választhatja.
Fizetés a csomag kézhezvételkor utánvéttel. Fizetés átutalással, vagy bankkártyás fizetéssel, Pay-pal rendszeren keresztül, valamint fizetés készpénzzel helyszíni átvételkor.
Személyes átvétel történhet üzletünkben, vagy egy általunk szerevezett játékon melynek helyszíne és időpontja előre meghirdetésre kerül minden alkalommal a játék előtt minimum egy hónappal.
(A helyszínváltoztatás jogát fenntartjuk.)
Bizonyos termékeinket sajnos nem áll módunkban („B” kategóriás termékek) utánvéttel történő szállításra bocsájtani. Ezen alkalmakkor kizárólag az átutalás, bankkártyával történő fizetés tudjuk elfogadni!
Az értékesítési-vásárlási szerződés a www.militansshop.hu online web áruházunkban történő
regisztrációval, illetve jelen szerződési feltételek elfogadásának megjelölésével jön létre.
Web áruházunkban történő vásárlás feltétele a regisztráció. Fenntartjuk a jogot, hogy a regisztráció adatainak valódiságáról meggyőződjünk, a megadott adatokat ellenőrizzük, és amennyiben az abban foglaltak valódisága nem megfelelő, vagy az adatok nem értelmezhetők, a regisztrációt töröljük.
Az adatok elfogadásával, a vásárló hozzáférést kap az Internetes felületen történő vásárláshoz és a Militans Kft bizonyos adataihoz.

Rendelésmódosítás, törlés:

A megrendelések jóváhagyása után a rendelések elektronikus úton már nem törölhetők.
A megrendelés törlése közvetlen elérhetőségeinken, telefonon és személyesen, vagy az militansshop@gmail.com e-mail címen kérhető.
Az árváltozás jogát minden termékünknél fenntartjuk!
Ha a megrendelés leadása után változna egy termék ára, a megrendelőt értesítjük, ebben az esetben a megrendelőnek joga van a rendeléstől elállni.

Korlátozások:

Web áruházunkban találkozhat olyan termékekkel, amelyek értékesítését, használatát törvény, vagy törvényerejű kormányrendelet szabályozza.
Ezek a „B” kategóriás termékek. „B” kategóriás termékek nem forgalmazhatók 18 éven aluli személyeknek!
„B” kategóriás termékeket nem küldünk házhoz! Ezekben az esetekben a vásárláson túl, a futár megrendelését is a vásárlónak kell intéznie!
A web áruházunk használata során, a megfelelő menüpontnál kapsz ehhez segítséget.
„B” Kategóriába tartoznak:

airsoft fegyverek

önvédelmi lőfegyverek,

éles lőszerek,

Garancia:

Rendeltetésszerű használat esetén egy hónap garanciát vállalunk az Airsoft fegyverekre, nem vállalunk garanciát az akkumulátorokra és töltőkre.
Az airsoft fegyverek és alkatrészek nem minősülnek tartós fogyasztási cikknek, a 151/2003. (IX. 22.) Korm. Rendelet alapján. Így árházunk nem köteles jótállást (köznapi nyelven garanciát) vállalni rájuk. Az értékesített termékekkel kapcsolatosan az alábbi felelősség terhel minket! Az 1959 évi IV tv.
(Polgári Törvénykönyv) az irányadó jogszabály ebben az esetben, aminek a szavatosságra vonatkozó paragrafusai kimondják, hogy minden eladott termékre, (azokra is amikre nincs jótállás) kötelező szavatosságot vállalni.
Cégünk az érvényes jogszabályoknak megfelelően garanciával értékesíti termékeit a csomagoláson, vagy külön lapon, valamint a honlapunkon feltüntetett határidővel. Termékeinkre 3-12 hónap garanciát vállalunk, ez minden egyes terméknél külön van feltüntetve. Sérült, törött termékekre, nem megfelelő használatból eredendő meghibásodásra a garancia nem érvényesíthető. A hibás termékeket ajánlott küldeményként kell postacímünkre elküldeni, a hibajelenség megállapítása után a terméket javítjuk vagy amennyiben nem javítható a garanciális időn belül cseréljük és postázzuk a megadott címre.

Szavatosság:

A szavatossággal az eladó felelősséget vállal azért, hogy az eladáskor hibátlan terméket adott át a vevőnek, tehát nincs olyan rejtett hibája, amely csak később fog kiderülni. A vevőnek érdemes alaposan megvizsgálni, ellenőrizni a terméket, mert amennyiben a vásárlás időpontjában ismerte vagy ismernie kellett a hibát, vagy a hiba a vevő által adott anyag hibájára vezethető vissza, akkor szavatossági igénnyel nem léphet fel. Egy termék akkor minősül hibásnak, ha a vásárlás időpontjában nem felel meg a jogszabályban előírt tulajdonságoknak, nem rendelkezik az azonos fajtájú termékekre jellemző minőséggel, alkalmatlan ugyanazokra a célokra, melyre azonos fajtájú terméket rendszerint használnak, nem rendelkezik a termék leírásában, illetve mintában szereplő tulajdonságokkal, vagy nem lehet arra a célra használni, amit a vevő elképzelt, és amivel a forgalmazó is egyetértett. Szavatosságot nem vállalunk airsoft fegyverekre, akkumulátorokra és töltőkre amennyiben bármilyen külső-belső szerkezeti elemén nem rendeltetés szerű használatból eredő elváltozás figyelhető meg (törés, repedés..stb.).

Jogi tudnivalók a vásárlással kapcsolatban:

Az 1997. évi CLV. törvény 8. § b. pontja szerint tájékoztatjuk kedves vevőinket a jogaik érvényesítéséhez szükséges alapvető ismeretekről. Az internet áruházban történő vásárlásra a távollevő felek között kötött szerződésekre vonatkozó jogszabályok érvényesek. Ezt a 17/1999 kormányrendelet szabályozza. Ugyanezen rendelet határozza meg a vásárló részére az elállási